Meny

NORDENS STÖRSTA STUDENTDRIVNA MARKNADSFÖRINGSSBYRÅ,

BELÄGEN I HJÄRTAT AV GÖTEBORG.

Nyckeln till att lyckas med ditt företag är framgångsrik kommunikation och marknadsföring, det är sen gammalt. Du har i dagsläget en välarbetad produkt/tjänst, men hur når du egentligen ut med detta och ditt budskap till kund? Var lugn, vi på HandelsMarketing hjälper dig! Vi utgör en familj där vi samlat kompetenser inom strategi, kommunikation, grafisk design och webb under ett och samma tak för att hjälpa dig och ditt företag att skapa de bästa förutsättningarna för framtiden. Det är 2019, låt resan börja idag!

Vad är en dröm utan en plan? Vi ser till att ditt företag har en strategi för att nå era mål. En strategi baserad på kännedom kring din kund och hens behov och önskemål. Vem är egentligen din målgrupp? Har du inte stenkoll hjälper vi dig med både målgruppsanalyser och marknadsundersökningar.

Genom tilltalande copy och grafisk utformning ser vi till att paketera er produkt eller tjänst för att med kvalité förmedla den rätta känslan. Låt detta ske på en sökmotoroptimerad webbplats och sociala nätverk som engagerar. Vi hjälper dig i projektform eller genom löpande arbete.

Detta är ett axplock av vad HandelsMarketing kan göra för ditt företag. Vill du veta mer? Surfa runt här på hemsidan eller skicka ett mail.

Kommunikation

Vi kan kommunikation. Behöver ni hjälp med copywriting, idéarbete inför kampanjer, hantering av nyhetsbrev, presentationer, eller uppdateringar av era sociala medier så kan ni lita på oss.

Webbutveckling

Vårt mål med webbutveckling är att ni som kund aldrig ska behöva oss igen – vi skapar lätthanterliga men visuellt tilltalande webbplatser i WordPress.

Strategi

Strategiarbete är en av grundstenarna i ett välfungerande företag. Vilka är ni, var ska ni, och vilka är intresserade av er? Vi kan hjälpa er med målgruppssegmentering, marknadsanalyser, sociala medier, omvärldsanalyser och nulägesanalyser, för att nämna några.

Grafisk formgivning

Färg, form och typsnitt kan vid första anblick inte vara så viktigt – men vi kan garantera att det påverkar vad er målgrupp tycker om er. Behöver ni en ny grafisk profil, logotyp, produktbroschyrer eller utformning av kampanjmaterial? Hör av er!

Företag vi har arbetat med

Vad företagen säger om oss

Som ett första steg mot ett potentiellt samarbete höll HandelsMarketing en workshop i sociala medier för oss på byrån. Det var ett riktigt inspirerande arrangemang där vi fick i oss en hel del ny kunskap om hur man arbetar med de kanaler som finns, utifrån kundens behov. Konsulterna från HandelsMarketing vet verkligen vad de talar om.


Circus PR & Reklam

Vi valde att anlita HandelsMarketing när vi var i behov av en webbplats för ett av våra projekt. Vi fick en skräddarsydd lösning av hög kvalitet, trots att det var ont om tid. Då konsulterna hade hög arbetsmoral, flexibilitet och lyhördhet valde vi att även ta in dem i ytterligare projekt och har idag löpande kontakt.


Blomdahl & Bromandi

Då vi hade en väldigt hög arbetstopp anlitade vi HandelsMarketing. Studenterna satte verkligen pricket över i:et och levererade projektvärde över våra förväntningar. Vi vänder oss mer än gärna till dem igen!


Forsman & Bodenfors

Ett väldigt snabbt och proffsigt team som höll deadline, återkopplade och framförallt producerade två riktigt uppskattade helsidesannonser för oss. Nästa uppdrag kommer även det att hamna hos HandelsMarketing.


Poly Produkter AB

Det bästa med att samarbeta med HandelsMarketing är att de är nytänkande. Som studenter har de ingen färdig mall för hur saker ska vara, och kunde se på projektet med andra ögon.


Astecon

Vi anlitade HandelsMarketing på grund av deras prisvärdhet och att det drivs av studenter, vilket passade bra ihop med vår organisation. Slutresultatet blev väldigt bra och resulterade i en kreativ och originell idé.


Chalmersska

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.