Meny

NYA KONSULTER, NYA MÅL.

17 March, 2017

Vårsol, nya konsulter, nya intryck. Vi tar en stund med Julia, grafisk formgivare, och Jeremy, webbutvecklare, för att höra hur de upplevt sin första tid här på HandelsMarketing.

- Det har gått några veckor nu. Hur känns det?

Jeremy: Jag tycker det känns väldigt bra, alla är super trevliga så det känns skitkul! Jag har fått mycket hjälp av nya och gamla konsulter som utvecklat mig både i arbetet här men även inför mitt framtida arbete som webbutvecklare. Jag har lärt mig massa om att skriva offerter till exempel. Stämningen här är väldigt familjär – till och med till ledningsgruppen! Vi är helt enkelt som en enda stor familj, man är liksom inte rädd att snacka med någon om man har frågor eller bara vill prata.

Julia: Det känns skitkul att använda och arbeta med det man gör i skolan och få vara med i skarpa projekt. Att man får göra det på riktigt och vara med i utmanande projekt. Jag känner också att jag lärt mig mycket som jag kommer ha hjälp av i framtiden!

Jeremy: Ja det känns verkligen som detta är bra för framtida jobbsökande. Det här med att kunna skriva offerter är till exempel något jag kommer kunna ha på CVt när jag söker på mindre webbyråer i framtiden. Det är en kompetens många webbutvecklare inte har.

Julia: Ja precis! Det känns som jobbet hjälper till att bredda våra kompetenser.

- Vad har ni fått göra hittills?

Jeremy: Jag har fått sitta i många befintliga och redan uppstartade projekt och visa framfötterna där. Främst har jag då arbetat med att modifiera webbplatser.

Julia: Jag har fått jobba med grafiskt material som nu ska upp i tryck för ett större projekt. Det ska bli kul att kunna ha i portfolion, att något man gjort faktiskt gått till tryck! Jag har också fått ta kontakt själv med företag och om en månad ska jag föreläsa! Det känns som jag hoppat på lite av allt, vilket känns jättekul – så man får lära sig vad man gillar och kan.

- Vad siktar ni på att uppnå på Handelsmarketing?

Julia: Samla på mig massa lärdomar! Och känna att man får det kreativa självförtroendet, att man har kunskapen i ryggen. Både på kommande praktik och för framtida arbetsgivare. Men framförallt för mig själv! Självförtroendet att jag gjort mycket grejer och faktiskt kan massa!

Jeremy: Jag vill just nu sätta lite nya mål. Mitt första mål när jag började var att jag ville komma hit och bevisa för mig själv att det jag lärt mig hittills funkar och att jag kan använda det. Detta har jag redan uppnått och fått testa. Så nu söker jag nya mål att sikta mot! Det finns till exempel andra saker jag kan göra för Handelsmarketing. Jag vill bland annat strukturera upp hur vi webbisar jobbar här.

Julia: Ja jag vill öka vetskapen om vårt varumärke. Jag hade själv inte koll på att HandelsMarketing fanns. Jag vill få fler skolor och utbildningar att höra om oss så att fler får chansen att jobba här som oss!

- Tack! Det var allt för denna gången!

Jeremy: Var det inga fler frågor? Typ vilken favoritfärg vi har?

- Okej Jeremy – vilken är favoritfärgen?

Jeremy: Marinblå!

Dela med andra

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.