Meny

INSIKTER IRL

3 March, 2017

I söndags höll våra konsulter Anna och David i en presentation för Handelshögskolans kårledning. De pratade om vikten av marknadsföring och hur man kan optimera den på ett nytänkande och kostnadseffektivt sätt genom inbound marketing. Vi på HandelsMarketing brinner för att hålla i föreläsningar – men framför allt är det är ett lättsamt sätt för folk att ta till sig ny kunskap på. Så vad är det som gör att föreläsningar är ett bra sätt att lära sig på?

Det finns inga människor som är identiska. Folk har olika gener, hårfärger och personligheter. Detta avspeglas även i hur folk tar till sig ny information. Vissa lär sig bäst genom att läsa, andra genom att lyssna eller arbeta praktiskt med händerna. En föreläsning tilltalar däremot olika inlärningsstilar eftersom flera sinnen aktiveras samtidigt. Därför är det ett utmärkt sätt att lära sig på.

Socialt och inspirerande

Utöver inlärningen så är en föreläsning också ett socialt evenemang. En chans att nätverka, utbyta erfarenheter och sammanföra människor med olika erfarenheter och göra det till något socialt och berikande. Den sortens värde kan du inte få genom en bok, en inspelad föreläsning eller en podcast. Den sortens värde kan du bara få IRL.

Föreläsning med oss

Eftersom vi på HandelsMarketing brinner för att föreläsa om nytänkande marknadsföring så vill vi gärna dela med oss av våra kunskaper till er. För vad är det för nytta med att sitta på bra kunskaper om vi inte kan dela med oss av dem? Vi vill inspirera andra genom att förmedla allt vi vet och få er lika trollbundna av nytänkande marknadsföring som vi är.

Känner du att ditt företag skulle kunna ha användning av en dos inspiration och kunskap rörande er marknadsföring och hur den kan optimeras? Hör av er till oss på HandelsMarketing på info@handelsmarketing.se

Hoppas att vi ses IRL!

Dela med andra

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.