Meny

Social morgon med Street Studios

7 November, 2016

HandelsMarketing är alltid ute efter spännande möten och nya koncept för att bygga relationer. I somras slog HandelsMarketing upp portarna för Göteborgs näringsliv för att diskutera digitala utmaningar över Airdine-middagen Digital Dining, vilket ledde till en härlig middag på vårt kontor där hungriga middagsgäster från näringslivet pratade kommunikation med oss.

Nu i höst slår vi återigen upp dörrarna för att träffa oss, denna gången i samarbete med Street studios, ett filmbolag som producerar film främst för smartphones och sociala kanaler. Tillsammans bjuder vi till frukosteventet Social morgon, som fokuserar på användning av sociala medier i marknadsföring, där både HandelsMarketing och Streetstudios ger tips och inspiration hur arbete med sociala medier kan se ut. Är du intresserad av att få inspiration och nya insikter om sociala medier tillsammans med ditt morgonkaffe? Anmäl dig idag!

När? 25 november, klockan 08:00 - 10:00

Var? Hard Rock Café, Kungsportsavenyn 9

Anmäl dig här (begränsat antal platser)

Dela med andra

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.