Meny

Andreas syn på VD-rollen.

31 October, 2016

För exakt ett år sedan, under den höstens rekrytering, publicerade vi en intervju med Andreas, vår dåvarande VD. Nu ska vi se vad som har hänt för honom sedan dess och höra om hans syn på rollen.

- Hej Andreas! I intervjun för ett år sedan sa du att “Det är troligtvis en av de bästa investeringarna du kan göra i ditt liv.” Kan du utvärdera det nu?

Haha, ett år är kanske inte helt representativt för en livstid men visst har det hänt saker under det senaste året. Förutom att jag på allvar förstått hur mycket jag faktiskt lärt mig av tiden på HandelsMarketing, har jag även gynnats mycket av det nätverk jag byggt upp. Genom detta har jag lyckats öppna dörrar som tidigare inte varit möjliga och fått förmånen att fortsätta utvecklas i spännande roller vid sidan av studierna. Jag kan även meddela att jag kommer fortsätta äventyret inom We Are More-gruppen och mer specifikt som projektledare på Relevent med start 2017. Det har jag bara HandelsMarketing att tacka för!

- Har du några tips för den kommande VDn?

Tro på dig själv. För om inte du tror på dig själv kommer ingen annan göra det heller!

Tack Andreas!

Dela med andra

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.