Meny

Nya rekryter, nya intryck.

13 October, 2016

Nya rekryter, nya intryck. Vi tar en stund med Olivia och Otis för att höra hur de upplevt sin första tid på HandelsMarketing.

- Det har gått några veckor nu, hur känns det?

Olivia: Det känns så roligt, det har varit en utmaning att testa på sina kunskaper från skolan men det känns som vi kommer ha en väldigt bra tid här på Marketing, man kommer utvecklas här.

Otis: Grymt! Jag var väl lite nervös i början men nu när man väl kommit igång med projekt känns det att det kommer bli grymt. Jag är så taggad!

- Vad har ni fått göra hittills?

Olivia: Vi har hoppat in på inboundarbete med Marketings eget varumärke. Haft utbildning, gått på möten och event och nu är vi i varsitt projekt. Så nu har vi verkligen kört igång.

Otis: I inboundarbetet har vi jobbat med vår webbplats, fast med olika delar, eftersom vi har olika roller. Extremt stimulerande att mer praktiskt få applicera det man kan, till skillnad från den vanliga skolverksamheten. Nice att bli kreativt stimulerad.

- Vad siktar ni på att uppnå på HandelsMarketing?

Olivia: Det är en blandning, dels att utveckla Marketing, dels att utveckla sig själv och lära sig vad man är bra på...och ha kul!

Otis: Jag håller med, det känns som man inte får utlopp för allt man vill få utlopp för i skolan. Men det känns redan nu som att jag kommer utvecklas sjukt mycket genom att jobba med och inspireras av de andra på Marketing.

Olivia: Kul att få vara del av marketingfamiljen och lära känna alla här.

Energifyllda återgår de till sina respektive projekt.

Dela med andra

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.