Meny

SVERIGES STÖRSTA STUDENTDRIVNA KOMMUNIKATIONSBYRÅ,

BELÄGEN I HJÄRTAT AV GÖTEBORG.

Tänk att du har ambitionen att bli den främsta inom marknadsföring och vill med största möjliga engagemang skapa de bästa förutsättningarna för framtiden. HandelsMarketing samlar och kombinerar krispiga kompetenser i en familj. En smältdegel av specialiteter som i projekt skapar magi redan nu.

Beslutet att ta del av ditt eller andras värdeerbjudande är beroende av vad du kommunicerar. Alla vill ju känna, möta och engagera sin målgrupp. 2018 måste du ha en plan och gå hela vägen. Där kommer HandelsMarketing in i bilden.

Vi ser till att det finns en strategisk grund, baserat på kännedom kring din kunds drömmar och funderingar, redan där har du kommit en bra bit. När vi formulerar detta i tilltalande copy och grafisk utformning vet också kunden att du förstår henom, att du är den rätta för att förmedla produkten eller tjänsten. Sista biten i pusslet är plattformen eller kanalen där budskapet når ut, vilket kan vara en skräddarsydd webbplats eller ett strategiskt valt socialt medie.

Kommunikation

Vi kan kommunikation. Behöver ni hjälp med copywriting, idéarbete inför kampanjer, hantering av nyhetsbrev, presentationer, eller uppdateringar av era sociala medier så kan ni lita på oss.

Webbutveckling

Vårt mål med webbutveckling är att ni som kund aldrig ska behöva oss igen – vi skapar lätthanterliga men visuellt tilltalande webbplatser i WordPress.

Strategi

Strategiarbete är en av grundstenarna i ett välfungerande företag. Vilka är ni, var ska ni, och vilka är intresserade av er? Vi kan hjälpa er med målgruppssegmentering, marknadsanalyser, sociala medier, omvärldsanalyser och nulägesanalyser, för att nämna några.

Grafisk formgivning

Färg, form och typsnitt kan vid första anblick inte vara så viktigt – men vi kan garantera att det påverkar vad er målgrupp tycker om er. Behöver ni en ny grafisk profil, logotyp, produktbroschyrer eller utformning av kampanjmaterial? Hör av er!

Företag vi har arbetat med

Vad företagen säger om oss

Som ett första steg mot ett potentiellt samarbete höll HandelsMarketing en workshop i sociala medier för oss på byrån. Det var ett riktigt inspirerande arrangemang där vi fick i oss en hel del ny kunskap om hur man arbetar med de kanaler som finns, utifrån kundens behov. Konsulterna från HandelsMarketing vet verkligen vad de talar om.

Mikael Wahlström
Circus PR & Reklam

Vi valde att anlita HandelsMarketing när vi var i behov av en webbplats för ett av våra projekt. Vi fick en skräddarsydd lösning av hög kvalitet, trots att det var ont om tid. Då konsulterna hade hög arbetsmoral, flexibilitet och lyhördhet valde vi att även ta in dem i ytterligare projekt och har idag löpande kontakt.

Oskar Goding Blomdahl och Sobhan Bromandi
Blomdahl & Bromandi

Då vi hade en väldigt hög arbetstopp anlitade vi HandelsMarketing. Studenterna satte verkligen pricket över i:et och levererade projektvärde över våra förväntningar. Vi vänder oss mer än gärna till dem igen!

Daniel Sjöstrand
Forsman & Bodenfors

Ett väldigt snabbt och proffsigt team som höll deadline, återkopplade och framförallt producerade två riktigt uppskattade helsidesannonser för oss. Nästa uppdrag kommer även det att hamna hos HandelsMarketing.

Kristoffer Nilsson
Poly Produkter AB

Ses på en kaffe? Vi bjuder.
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.Kaffet är på bryggning, vi hör av oss när det är klart.